Skip to main content

Serviciile Noastre

La service-ul D&C Oradea înțelegem nevoile dumneavoastră și vă oferim servicii complete de reparații auto, la prețuri competitive.

Calitate, rapiditate, profesionalism

Redresare caroserie

Redresare caroserie


Detalii
Suntem specializați în repararea și întreținerea caroseriei vehiculelor, oferind servicii de calitate pentru a readuce forma și funcționalitatea originală a vehiculului dumneavoastră.
Laborator preparat vopsele

Laborator preparat vopsele


Detalii
Suntem specializați în prepararea și aplicarea vopselurilor pentru mașinile dumneavoastră, oferind servicii de calitate pentru a readuce strălucirea și protecția originală a vehiculului.
Cabină de vopsit

Cabină de vopsit


Detalii
Utilizăm vopseluri de înaltă calitate și tehnici moderne într-o cabina de vopsit profesională, pentru a vă asigura că mașina dumneavoastră arată și se simte ca nouă. Indiferent dacă aveți nevoie de o schimbare de culoare sau de o întreținere a vopselurilor existente, suntem aici pentru a vă oferi serviciile de care aveți nevoie.
Aparat încărcat sistem climatizare

Aparat încărcat sistem climatizare


Detalii
Indiferent dacă aveți nevoie de o încărcare sau de o reparație a sistemului de climatizare, suntem aici pentru a vă oferi servicii premium. Utilizăm tehnici moderne și echipamente de înaltă calitate pentru a vă oferi cele mai bune rezultate.
Aparat reglat faruri Matrix

Aparat reglat faruri Matrix


Detalii
Utilizăm echipamente și tehnici moderne, precum și aparate de reglaj de înaltă calitate pentru a vă oferi cele mai bune servicii, asigurându-vă că veți avea o vizibilitate optimă pe șosea.
Sudură în argon a elementelor din aluminiu

Sudură în argon a elementelor din aluminiu


Detalii
La noi puteți beneficia de servicii de sudură profesională a elementelor din aluminiu ale autovehiculului, utilizând tehnologie modernă de sudură în argon, echipamente de înaltă calitate și tehnici de sudură eficiente.
Schimbare parbriz și lunetă

Schimbare parbriz și lunetă


Detalii
Echipa noastră este specializată în schimbarea și repararea parbrizului și lunetei autovehiculului dumneavoastră, asigurându-ne că veți avea o vizibilitate optimă și o mașină sigură pe drum. Utilizăm parbrize și lunete de înaltă calitate și tehnici moderne de instalare pentru a vă oferi cele mai bune rezultate.
Reparare avarii simple și complexe

Reparare avarii simple și complexe


Detalii
Suntem pregătiți să gestionăm orice problemă a autovehiculului dumneavoastră, de la repararea avariilor simple, la cele mai complexe. Avem o echipă de mecanici profesioniști și echipamente de ultimă generație pentru a vă oferi servicii de înaltă calitate și siguranță. Indiferent dacă este vorba de o mică problemă sau de o reparație majoră, vom găsi soluția cea mai potrivită și vă vom oferi cele mai avantajoase servicii, pentru a vă putea pune din nou în siguranță pe drum.
Dotare cu cele mai performante echipamente

Dotare cu cele mai performante echipamente


Detalii
Serviciul nostru auto este dotat cu cele mai moderne și performante echipamente, garantând reparații de calitate și precizie pentru mașina dumneavoastră. Ne concentrăm pe utilizarea tehnologiilor avansate și a echipamentelor de ultimă generație, care ne permit să oferim servicii rapide și eficiente, indiferent de natura problemei cu care vă confruntați.

Compania noastră

Despre noi

Suntem un service auto profesionist, un grup dedicat de mecanici și tehnicieni gata să ofere servicii de înaltă calitate pentru mașina dumneavoastră.

Contact

Suntem aici pentru a vă oferi suportul de care aveți nevoie, indiferent de natura problemelor cu care vă confruntați.